Het gezicht achter rijschool Theo van Helden

Na 18 jaar in het basisonderwijs gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb de opleiding tot instructeur rijbewijs B afgerond en ben toen als franchise aan de slag gegaan. Inmiddels ben ik toe aan de volgende stap en ga als zelfstandig instructeur in de omgeving van Leerdam verder.

Mijn passie is het overbrengen van kennis. Ik maak graag jonge mensen enthousiast en wil ze klaar stomen om zelfstandig deel te nemen aan het verkeer. Ik daag leerlingen uit en laat ze zien wat ze waard zijn. Ik werk actief via de RIS-methode ( Rijopleiding in Stappen) tijdens de lessen. Dit houdt in dat de opleiding modulair wordt opgebouwd. Het biedt een goede voorbereiding op je rijexamen en geeft inzicht in wat je als automobilist moet kennen, kunnen en willen. Hiermee kun je tevens continu bijhouden in welke stap binnen het proces je je bevindt.

Mensen omschrijven mij als geduldig, vriendelijk en belangstellend. Een echt 'mensen-mens' met interesse in jouw verhaal. Vooral voor leerlingen die wat gespannen zijn of faalangst hebben, is het goed om te weten dat fouten maken erbij hoort. Het is belangrijk om je op je gemak te voelen. Met humor en een praatje probeer ik dan ook een ongedwongen sfeer in de lesauto te creëren, waardoor je uiteindelijk beter gaat presteren. Daarnaast ben ik mede door mijn onderwijsachtergrond gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met autisme en ADHD.


Wil jij ook je rijbewijs halen bij rijschool Theo van Helden? Heb je vragen of wil je gelijk een afspraak maken voor een gratis proefles? Dat kan! Neem contact met me op via de contactpagina, telefonisch of per mail.

Sitemap

Autorijschool Theo van Helden

Ooievaarlaan 6

4143 DB Leerdam

     (06) 37 17 58 61

     info@theovanhelden.nl

Social media

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Handige links

© 2020 - Autorijschool Theo van Helden