top of page

Het gezicht achter rijschool Theo van Helden

Na 18 jaar in het basisonderwijs gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. In 2017 heb de opleiding tot instructeur rijbewijs B afgerond en ben toen als franchisenemer aan de slag gegaan bij Nederveen in Hardinxveld-Giessendam. Sinds 1 januari 2020 ben ik werkzaam als zelfstandig rijschoolhouder/instructeur in Leerdam.

Mijn passie is het overbrengen van kennis. Ik maak graag jonge mensen enthousiast en wil ze klaar stomen om zelfstandig deel te nemen in de personenauto aan het verkeer. Ik daag leerlingen uit en laat ze zien wat ze waard zijn. Het einddoel van de rijopleiding is jouw veilige deelname aan het verkeer. Ben jij op zoek naar een rijschool die jou alleen maar zo snel mogelijk je rijbewijs wil laten halen, dan moet je een andere rijschool zoeken. De rijlessen vinden dan ook niet alleen maar plaats in Gorinchem of Tiel, waar we examen doen, maar we rijden ook naar Culemborg, Utrecht of 's-Hertogenbosch. En allerlei kleinere plaatsen in de omgeving.

Mensen omschrijven mij als geduldig, vriendelijk en belangstellend. Een echt 'mensen-mens' met interesse in jouw verhaal. Vooral voor leerlingen die wat gespannen zijn of faalangst hebben, is het goed om te weten dat fouten maken erbij hoort. Het is belangrijk om je op je gemak te voelen. Met humor en een praatje probeer ik dan ook een ongedwongen sfeer in de lesauto te creëren, waardoor je uiteindelijk beter gaat presteren. Het traject naar je examen gaat in jouw eigen tempo: zaken die jij (al) beheerst, gaan we niet onnodig opnieuw aanleren. Dus heb jij al vaardigheden met bijvoorbeeld parkeren, dan hoeft dat niet veel tijd te kosten om dat te leren. Daarnaast ben ik mede door mijn onderwijsachtergrond gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met autisme en ADHD. Al met al probeer ik jou rijles op maat te geven: wat extra uitdaging en meer tempo voor de 'snelle jongens en handige meiden' en meer rust en tijd voor leerlingen die het allemaal wat spannender vinden.


Wil jij ook je rijbewijs halen bij rijschool Theo van Helden? Heb je vragen of wil je gelijk een afspraak maken voor een gratis proefles? Dat kan! Neem contact met me op via de contactpagina, telefonisch of per mail.

bottom of page